Gå ikke på kompromis med kvaliteten når du køber denne slags stole

Når du sidder godt, så passer du også ordentlig på din krop, og det er noget af det vigtigste, du skal tænke over, når du køber en ny stol. Alle hjem har brug for stole. Stole skal give plads til fordybelse uanset om du læser en bog, sidder på kontor, spille computerspil eller sidder ved middagsbordet.

Derfor skal du tænke dig grundigt om, før du køber stole til dit hjem - for når det kommer til stole, så skal du ikke gå ned på kvaliteten. I denne artikel har vi samlet en god håndfuld af de bedste kvalitetsstole, som du bør købe til dit hjem.

1. Ergonomiske kontorstole

Du har sikkert hørt ordet før, men hvad betyder det egentlig, når en stol er ergonomisk? I grove træk handler det om, at stolen skal være justerbar til forskellige siddestillinger. Det kan for eksempel være ved at indstille højden, armlænene og nakkestøtten, så den passer perfekt til din krop.

Det er det vigtig at din kontorstol kan indstilles på forskellig vis, så du kan sidde og arbejde med en stol, som giver dig en behagelig støtte. Kontorstole er mere end bare en stol, det er en stol, som skal passe godt på din krop i mange timer. Næsten halvdelen af alle danskere døjer med rygproblemer, og en af de grundene skyldes, at de sidder for længe i de forkerte stole.

Derfor skal du tænke dig grundigt om, før du køber dig en kontorstol. Led efter en kontorstol med følgende egenskaber:

  • Justerbar sædehøjde
  • Polstring
  • Justerbar nakkestøtte
  • Justerbare armlæn
  • Åndbart tekstil

Hvis du er på udkig efter en kontorstol, som kan lidt af hvert, så tag et kig på iStol.dk. Her finder du en perlerække af ergonomiske kontorstole i høj kvalitet.

2. Den populære butterflystol

En butterflystol er en uundværlig stol i enhver hyggelig stue. Hvis du er på udkig efter et møbel, som giver ekstra god komfort, så er butterflystolen svaret. Der findes en lang række forskellige varianter af denne form for lænestol, men karakteristisk for alle, er det tidløse design med to øreklapper på hver side af ens hovede. Øreklapperne gør det muligt for dig, at læne dit hovede tilbage og slappe fuldstændig af.

Butterflystolen har også en høj ryg og høje armlæn, så din krop naturligt falder ned i stolen, mens du stadig kan hvile dine arme. Det er en perfekt læse-stol, men også komfortabel nok til at tage en lille lur. Ikke nok med at stolen er behagelig, så er den heller ikke træls at se på. Butterfly stolen kommer i alle regnbuens farver, som kan tilpasse din stil derhjemme.

3. Den behagelig spisestol

Kvalitetstid omkring spisebordet er noget, som vi i Danmark vægter rigtig højt. Vi kan sagtens sidde og sludre over maden i timevis, og derfor bruger vi også en del tid på vores spisestole.

Spisestole findes der rigeligt af på det danske møbelmarket, men hvilken en skal man vælge? Det vigtigste er, at dine spisestole matcher dit spisebord. Stolene skal gerne passe til spisebordets højde, og så gør det heller ikke noget, at møblerne matcher.

Du skal helst kunne sidde behageligt, når du er ved spisebordet. Det er også vigtig at stolene ikke er alt for tunge, så du nemt kan bevæge dig rundt på dem. Spisestolen er ikke en, som man skal slumpe tilbage i på samme måde som lænestolen. Derfor må bagsiden gerne støtte ryggen, så man sidder rank, når man er ved middagsbordet. Funktionalitet er en ting, den gode stil er naturligvis noget helt andet. Heldigvis kan du snildt få begge dele i en og samme spisestol.

4. Den moderne sækkestol

Sækkestolen har fået et comeback i de danske hjem, og selvom den før i tiden mest var beregnet til mindre børn, så er sækkestolen blevet et hit blandt de voksne. De velkendte "fatboys" kan findes i mange danske stuer, og det ser faktisk overraskende trendy ud med en smart sækkestol i hjemmet.

Sækkestole former sig automatisk efter kropsformen, når man dumper ned i dem. Sækkestole er perfekte til både stuen og soveværelset, hvis man har brug for en behagelig læsestol eller et sted og ligge og se fjernsyn. Det bedste af det hele er, at sækkestole kommer i mange flotte og moderne designs. Måske husker du sækkestole som de regnbuefarvede modeller, som man havde på børneværelset, da man var lille. Heldigvis ser de ikke sådan ud længere - ihverfald ikke dem allesammen!

5. Lænestol med recliner funktion

Hvis du er en person, som går op i luksus og kvalitet, så skal du have dig en recliner lænestol. Efter en travl hverdag, har man ikke lyst til andet end at smide benene op og nyde sin fritid i fulde drag. En recliner lænestol tager komfort til helt nye højder, når du lægger dig i stolen og læner ryglænet hele vejen tilbage.

Hvis du har høje krav til din lænestol, så skal du vælge en med recliner funktion. En lænestol med recliner funktion tilpasser sig hele din krop og møder dine behov for ultimativ afslapning. En recliner lænestol kan hurtig blive dit yndlingsmøbel i hele huset. Når først du har sat dig, så kan vi garantere, at du ikke lyst til at komme op igen. Disse lænestole kommer i alverdens stilrene designs og har naturligvis altid et ergonomisk fokus, så komfort og behag går op i en højere enhed.

6. Retro designer stole

Nu har vi snakket lidt omkring stole, som går op i komfort, optimal støtte og ergonomi. Men nogle gange vil vi også bare gerne have en stol i vores hjem, som kan stå i hjørnet og bidrage til den gode stil. Mange danskere har valgt at investere i enkle og flotte designerstole, for at give deres hjem lidt ekstra flair. Retrostilen har for alvor været på fremmarch her i Danmark, og mange hjem investerer derfor i forskellige designerstole til deres hjem.

Der er mange måder at pynte hjemmet op på, og det kan også gøres med designermøbler. Derfor er retro designerstole er et kæmpe hit lige nu og her. Bare fordi stolen kommer i et dyrt design, så betyder det ikke, at man ikke kan bruge den til eftermiddagshygge med en god bog. Dog er det vigtigt at påpege, at mange designerstole går nok mere op i det udseendemæssige frem for komforten. Men du kan stadig finde en hyggelig og farverig designerstol, som både er behagelig at sidde i og også behagelig at kigge på!

Menu
Top